ce bine de tine!ai ajutor...eu nu.eclere sunt tare usor de facut!sunt pt zilele in care trebuie sa faci dulce dar nu ai chef!ai mai jos reteta si modul de preparare.
Elluta pui 2 cani cu apa +1 cana ulei+1 praf sare+1 feliuta unt.la fiert.cand clocoteste adaugi 2 cani faina si mesteci energiccu un tel pana se desprinde de peretii vasului.dai deopartesi spargi 6-7 oua peste acest aluat .amesteci f bine compozitia.pregatesti tava de aragaz,umpli posul,formezi eclerele sau choix-a-la-creme,si dau la cuptor la 180 grade.lelasi s se rumeneasca bine,sa fie crocante,altfel se lasa daca ies umede.ai pt 2 tavi aragaz.crema este din comert dr.queter pt cremsnit.frisca necesara o faci din 1cana frisca hulala+2-3 linguri smantana grasa+3-4 linguri zahar.pui telul pana se intareste.tai capacele eclere si umpli un strat crema +un stratfrisca cu posul.pui capace si pudrezi.pt mine sunt dulciurile in caz de lene..astea..tiramisu si cremsnit..
Colesterolul si kg......stiu,stiu dar din cand in cand tot mai merge cate cava dulce.Mie imi plac ff mult dulciurile si ma mai scap la cate o prajiturica,doua,ce sa mai zic?????
Ba da:-):-)cel desfacut... Sotul niciodata nu-i rateaza cat sunt calzi:-):-)cozonacii sunt preferatii lui:-):-)eu i-am facut deja de azi pt ca maine trimit ceva pachete si pun si cozonaci:-):-):-)
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.